Derrota per tancar la temporada regular a casa (21-24)

set. 3, 2022

La temporada regular va acabar pels Barcelona Dragons amb una derrota molt ajustada a casa. Va ser exactament el mateix resultat que es va plasmar al marcador a la Week 2 a Hamburg; però el negatiu. Aquesta vegada van ser els d’Andrew Weidinger els que van perdre al seu feu. Duel del més ajustat que va tenir pràcticament de tot.

Una trobada que va durar més de tres hores i mitja. I és que les diferents tempestes elèctriques i diluvis van fer que el partit s’hagués d’aturar fins a dues vegades. Una just durant el descans i una altra, força més curteta, abans que finalitzés el tercer quart. Canvis al cel d’allò més bèsties. Va arribar a semblar en algun moment que el duel s’estava desenvolupant a Hamburg.

Fins a aquest festival de llums, trons i diluvis el partit va ser més favorable per al conjunt visitant. Els Hamburg Sea Devils van trobar la manera de curtcircuitar un atac ‘Dragon‘ que pràcticament només al TD signat per Kyle Sweet van poder jugar amb diverses cartes. A l’altra banda de la pilota, els Sea Devils es van limitar que Glen Toonga se’ls posés sobre les espatlles. El RB visitant es va mostrar una vegada més intractable i en els dos primers quarts es va apuntar al seu compte particular un total de tres touchdowns. Amb el 6-21 es va arribar al descans.

Un cop es va poder reprendre el matx després de la tempesta, els Dragons només van ser capaços de maquillar una mica el resultat en els tercers quinze minuts de partit amb un safety (8-21).

Però a l’últim assalt va arribar l’explosió ofensiva dels de l’HC Weidinger. Va ser per partida doble que Zach Edwards va treure tota la seva màgia. Primer posant una passada profunda que va connectar amb un Roque Alarcón de dolç. El ’88’ va atrapar la pilota i la va portar fins a l’endzone per ajustar més el resultat (15-21). Però és que al cap de pocs minuts els Dragons es van poder posar per davant al marcador. Els nois de casa van donar per apresa la lliçó que van tenir a Viena: si atrapes la pilota i ningú et toca a terra… Aixeca’t i corre. Això és exactament el que va fer Mario Flores davant l’eufòria desfermada a la grada de l’Estadi Municipal. L’únic inconvenient de no haver pogut arrodonir completament l’acció va ser que a Giorgio Tavecchio el van bloquejar l’extra point (21-21).

Amb tot en un mocador, els Hamburg Sea Devils van fer bona la segona opció de FG que van intentar a escassos segons per a la conclusió del xoc. Es van posar 21-24 i els àrbitres van donar per finalitzat el matx.

Ara, sense temps per lamentar-se, els pupils d’Andrew Weidinger se centraran en el proper objectiu: el partit de playoff fora de casa, les semifinals. A un sol pas de jugar la final.